EKMANS TRÄDGÅRDSMILJÖ

SÅ HANTERAR VI DINA PERSONUPPGIFTER

När du ber om offerter eller beställer tjänster av oss kommer vi att behandla dina personuppgifter, för vilka Bolaget är personuppgiftsansvarig.

Nedan kan du läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter, och vad du har för rättigheter kopplat till dessa.

Uppgifter för avtalet med dig
Vi registrerar följande uppgifter om dig vid beställning av våra tjänster
Namn
Adress, telefonnummer och mailadress
Personnummer – om du yrkar på ROT eller RUT-avdrag
Betalningsinformation samt betalningshistorik

Information om din beställning finns dokumenterade via våra mailkonversationer samt av vår faktura.

Denna information är nödvändig för oss att tillhandahålla för att vi ska kunna uppfylla vårt avtal med dig. Informationen sparas så länge som du är aktiv kund hos oss.

Uppgifter för bokföring
Vi omfattas av olika lagar, t.ex. bokföringslagen och för att vi ska kunna följa de lagar som råder för Bolaget kommer vi att behandla följande uppgifter om dig:

Namn
Adress
Information från din faktura, såsom utfört arbete och var det utförts.

Vi sparar denna information med begränsad åtkomst under 7 år + innevarande år.

Uppgifter via våra hemsida
När ni fyller i och skickar personuppgifter och övriga uppgifter via ett av våra kontaktformulär så skickas uppgifterna via SMTP-server till vår mailadress. Dessa uppgifter lagras även tillsvidare som en backup på vår webbplats epostlogg. Personuppgifterna kommer endast att behandlas av oss och under inga omständigheter lämnas vidare till tredje part.

Mottagare av uppgifter
Vi överlåter dina personuppgifter till utomstående part vid två tillfällen. Det ena är när vi, för din räkning, begär ROT eller RUT-avdrag hos till Skatteverket och det andra tillfället är när vi anlitar underentreprenörer då överlåter vi information om din adress och ditt telefonnummer till dessa.

Dina rättigheter
Du har rätt att av Bolaget begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Du har också rätt att i vissa fall begära en begränsning av behandlingen som rör dig, att invända mot behandlingen samt att få vissa uppgifter raderade.

Google analytics 4 (GA4)
På vår webbplats använder vi cookies för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym statistik om våra besökare. Vi använder också Google Analytics 4 (GA4) för att samla in data om hur våra besökare interagerar med vår webbplats. GA4 använder cookies för att samla in information om webbläsare, enhetstyp, språkinställningar och webbplatshistorik. Denna information används för att förbättra vår webbplats och för att förstå hur besökare interagerar med den. Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av cookies och insamling av data med GA4.”

Ekmans Trädgårdsmiljö erbjuder planering, trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel efter dina behov och förutsättningar. Vår målsättning är att utföra trädgårdsarbeten som gör dig som kund mer än nöjd. Vi är enkla att ha kontakt med och vi uppfyller de löften vi ger. Du kan lita på oss!

Prenumerera på vårt nyhetesbrev

KONTAKTA OSS

------------------------------

TELEFON / E-POST
035-299 65 20
kontakt@ekmanstradgardsmiljo.se

ÖPPETTIDER KUNDTJÄNST
Mån-fre: 8-16
Lunchstängt 12:00-13:00

ADRESS
Ekmans Trädgårdsmiljö AB
Hederstiernas gata 14
302 47 Halmstad