VI SOM JOBBAR PÅ EKMANS TRÄDGÅRDSMILJÖ

Martin Ekman

Ägare och grundare. Startade Ekmans år 2008. Utbildad trädgårdsingenjör på Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarp. Certifierad besiktningsman sedan år 2019.
Kontakt

Eddie Tschander

Trädgårdsanläggning. En väldigt erfaren och proffsig skogsarbertare som även arbetat som dräng och linjeröjare. Eddies hobby är trädfällning. Han lyssnar gärna på bra musik och njuter av god mat.
Kontakt

Henrik Norryd

Trädgårdskötsel. Utbildad inom trädgårdsskötsel och växtlära. Henrik är en snusfri, andlig och varm person, våran allt i allo som kan rycka in där det behövs. Tillbringar gärna fritiden på gymmet och med tjejen.
Kontakt

Ibrahim Mohammadi

Trädgårdsanläggning. Vårat senaste tillskott som också är vår yngsta medarbetare. Han har pluggat väg- & anläggning och gillar att spela fotboll och träffa kompisar.
Kontakt

Jennie Hägerström

Trädgårdskötsel. Anställd sedan år 2019. Trädgårdsutbildad och med erfarenhet från arbete inom trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning.
Kontakt

Marcus Sundin Liljedorff

Trädgårdsanläggning. En idrottsatlet på världsnivå som jobbar med både skötsel, anläggning och skogstjänster hos oss. Alltid positivt och väldigt hjälpsam!
Kontakt

Niclas Gullstrand

Trädgårdsskötsel. Civilekonom som sadlade om till skogshuggare. Han har tävlat i vattenskidor på elitnivå och är en hejjare på tennis. Trevlig, sympatisk och av kunderna kallad "den stilige, unge herrn".
Kontakt

Owe Hultman

Trädgårdsanläggning. Erfaren skicklig anläggare som utför arbete med högsta noggrannhet och precision. Har jobbat som arbetsledare inom anläggningsbranschen i 20 år och varit i branschen i mer än 40 år. På fritiden blir det cykling och frisbee.
Kontakt

Anna Nilsson

Kundtjänst och ekonomi. En lösningsorienterad optimist med bakgrund inom sälj och kundservice. Kollar gärna serier och äter god mat samtidigt som hon pluggar nya program eller förkovrar sig i Excel.
Kontakt

Sofia Hellman

Administration & marknad. Med många års erfarenhet inom sälj och marknad sköter hon det digitala och det administrativa. Sång och musik är ett stort intresse och all sin lediga tid spenderar hon med familjen ute i det gröna.
Kontakt
Ekmans Trädgårdsmiljö erbjuder planering, trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel efter dina behov och förutsättningar. Vår målsättning är att utföra trädgårdsarbeten som gör dig som kund mer än nöjd. Vi är enkla att ha kontakt med och vi uppfyller de löften vi ger. Du kan lita på oss!

Prenumerera på vårt nyhetesbrev

KONTAKTA OSS

------------------------------

TELEFON / E-POST
035-299 65 20
kontakt@ekmanstradgardsmiljo.se

ÖPPETTIDER KUNDTJÄNST
Mån-fre: 8-16
Lunchstängt 12:00-13:00

ADRESS
Ekmans Trädgårdsmiljö AB
Hederstiernas gata 14
302 47 Halmstad