VI SOM JOBBAR PÅ EKMANS TRÄDGÅRDSMILJÖ

Martin Ekman

Ägare och grundare. Startade Ekmans år 2008. Utbildad trädgårdsingenjör på Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarp. Certifierad besiktningsman sedan år 2019.
Kontakt

Eddie Tschander

En väldigt erfaren och proffsig skogsarbertare som även arbetat som dräng och linjeröjare. Eddies hobby är trädfällning. Han lyssnar gärna på bra musik och njuter av god mat.
Kontakt

Henrik Norryd

Utbildad inom trädgårdsskötsel och växtlära. Henrik är en snusfri, andlig och varm person, våran allt i allo som kan rycka in där det behövs. Tillbringar gärna fritiden på gymmet och med tjejen.
Kontakt

Jennie Hägerström

Utbildad inom trädgårdsskötsel och kan mycket om blommor och växter, men det blir även en del skogsröjning om Jennie får bestämma. På fritiden är hon gärna med familjen varvat med en löptur.
Kontakt

Kajsa Larsson

Kajsa är nyutbildad trädgårdsanläggare. Hon är duktig på både växter och blommor. På fritiden gillar hon allt från att samla sten, laga mat och att gå på loppis!
Kontakt

Marcus Sundin Liljedorff

En idrottsatlet på världsnivå som jobbar med både skötsel, anläggning och skogstjänster hos oss. Alltid positivt och väldigt hjälpsam!
Kontakt

Niclas Gullstrand

Civilekonom som sadlade om till skogshuggare. Han har tävlat i vattenskidor på elitnivå och är en hejjare på tennis. Trevlig, sympatisk och av kunderna kallad "den stilige, unge herrn".
Kontakt

Owe Hultman

Erfaren skicklig anläggare som utför arbete med högsta noggrannhet och precision. Har jobbat som arbetsledare inom anläggningsbranschen i 20 år och varit i branschen i mer än 40 år. På fritiden blir det cykling och frisbee.
Kontakt

Anna Nilsson

Kundtjänst och ekonomi. En lösningsorienterad optimist med bakgrund inom sälj och kundservice. Kollar gärna serier och äter god mat samtidigt som hon pluggar nya program eller förkovrar sig i Excel.
Kontakt

Sofia Hellman

Ledning & marknad. Med fokus på strategi, tillväxt och HR fyller Sofia sina dagar med företagsutvecling men jobbar även mycket ned marknadföring och digitalsiering. Sång och musik är ett stort intresse och all ledig tid spenderas med familjen.
Kontakt
Ekmans Trädgårdsmiljö erbjuder planering, trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel efter dina behov och förutsättningar. Vår målsättning är att utföra trädgårdsarbeten som gör dig som kund mer än nöjd. Vi är enkla att ha kontakt med och vi uppfyller de löften vi ger. Du kan lita på oss!

KONTAKTA OSS

------------------------------

TELEFON / E-POST
035-299 65 20
kontakt@ekmanstradgardsmiljo.se

ÖPPETTIDER KUNDSERVICE
Mån-fre: 8-16
Lunchstängt 12:00-13:00

ADRESS
Ekmans Trädgårdsmiljö AB
Kristinebergsvägen 20
302 41 Halmstad