TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Skötsel | Snöskottning | Rådgivning

VI TYCKER DET ÄR KUL ATT RENSA OGRÄS

Om det är något som ”växer som ogräs” så är det just det – ogräs! Därför är det viktigt att rensa och hålla bort dessa små (och ibland jättestora) sabotörer.

Vi erbjuder en tjänst där vi regelbundet kommer till kunden för ogräsrensning och självklart kommer vi gärna och gör engångsinsatser med. Du som kund bestämmer nivån, vi är öppna för alla förslag.

Vi tycker att det är kul att rensa ogräs och att göra trädgårdar fina!

Skötselplan

Att ha en plan är ofta bra! Så även inom trädgårdslivet… Oavsett om det gäller en liten trädgård med några få rabatter, buskar och fruktträd eller en stor bostadsrättsförening med stor utemiljö så är en skötselplan ett mycket bra verktyg.

En skötselplan beskriver hur trädgården/utemiljön kan skötas och underlättar skötselarbetet. T.ex. får du handfasta råd kring hur buskar och träd bör beskäras och hur rabatterna kan skötas och utvecklas för en vacker blomning.

Vi erbjuder oss att ta fram en skötselplan för din utemiljö utifrån dina önskemål. I arbetet ingår en inventering av utemiljön, förslag på direkta åtgärder samt en plan för kommande skötsel. Vi kommer ut på ett kundbesök för att tillsammans med dig gå igenom dina önskemål. Vi tar fram en offert utifrån dina behov.

När skötselplanen är skapad bestämmer du själv om du önskar att vi utför den löpande skötseln, så som beskärning, ogräsrensning med mera eller om du använder skötselplanen själv.

Ekmans Trädgårdsmiljö erbjuder planering, trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel efter dina behov och förutsättningar. Vår målsättning är att utföra trädgårdsarbeten som gör dig som kund mer än nöjd. Vi är enkla att ha kontakt med och vi uppfyller de löften vi ger. Du kan lita på oss!

KONTAKTA OSS

------------------------------

TELEFON / E-POST
035-299 65 20
kontakt@ekmanstradgardsmiljo.se

ÖPPETTIDER KUNDSERVICE
Mån-fre: 8-16
Lunchstängt 12:00-13:00

ADRESS
Ekmans Trädgårdsmiljö AB
Kristinebergsvägen 20
302 41 Halmstad